Osa teistä olikin muutama viikko sitten meidän keikalla ja huomasitte että Revengine vetää nykyään triona. Totta se on. Viimeisin lisäyksemme, kitaristimme Ossi jättäytyi pois bändimme toiminnasta. Tapaukseen ei liity sen kummenpaa dramatiikkaa, joten näillä mennään.

UUTTA TULOSSA

Ei, emme ole kadonneet maan kamaralta. Emmekä ole levänneet laakereillamme vaan olemme käyttäneet hyväksi syksyn pimeyttä. Uutta materiaalia on hiottu kuumeisesti jo useita viikkoja, tarkoituksena on saada biisit nauhoitettua “demokuntoon” jo vuoden vaihteeseen mennessä. Tässä ankaran sävellystyön ohessa kun keikkaa pukkaa, toivomme näkevämme teitä sankoin laumoin keikoillamme!

———————————————-

Few weeks ago some of you were at our gig and noticed that we are a trio nowadays. It is true. Our latest add to our lineup, our guitaris Ossi stepped aside from our band’s activity. There is no drama involved whatsoever.

NEW MATERIAL COMING UP

No we have not disappeared from the face of the earth. Neither have we been doing nothing, but abusing the darkness of the fall. We’ve been grinding new material for several weeks now. Our intention is to capture the songs as “demo-versions” by the end of the year. In the meantime when recording we hope to see you by hordes  at our shows!

FOLLOW REVENGINE ON SPOTIFY!

Upcoming gigs
  • No events
GRAB OUR DEBUT ALBUM!
Our debut album "Why Follow Road So Narrow" is out now!
Buy from Record Shop X Listen in Spotify!
Buy from CD Baby
Buy from iTunes
Facebook