Tosiaankin edistystä – eristyksissä. Jälleen kerran vietimme päivän päämajalla äänittäen uusia biisejä. Sen verran täytyy sanoa että luotto uunituoreeseen materiaaliin on vähintäänkin horjumaton! Rummut vedetty narulle biiseistä nimeltä “Unto Utter Desolation”, “EOL”, “Sky Burial”, “Line”, “Paraside” ja “Tell”. Hieman bassoja ja kitaroitakin hakattiin nauhalle.

———————————————————-

Indeed progress – in isolation. Again we spent the day at our headquarters recording new songs. I have to say this much: Confidence to our brand new material is unwavering! Drum tracks have been recorded to songs called “Unto Utter Desolation”, “EOL”, “Sky Burial”, “Line”, “Paraside” and “Tell”.  A bit of bass and guitar were also smashed to the tape.

FOLLOW REVENGINE ON SPOTIFY!

Upcoming gigs
  • No events
GRAB OUR DEBUT ALBUM!
Our debut album "Why Follow Road So Narrow" is out now!
Buy from Record Shop X Listen in Spotify!
Buy from CD Baby
Buy from iTunes
Facebook