Kiitos kaikille jotka tulivat katsomaan meitä eilen Seinäkuun Yöhön Rytmikorjaamolle! Fiilis oli todella hyvä, kaikki osui nappiin!
Biisit kulki innolla, soundit laitto koko kehon värisemään, hyvä valotekniikka toi vielä oman mausteensa. Kiitos onnistuneesta keikasta miksaajan ja valomiehen lisäksi myös muulle henkilökunnalle, joka mahdollisti näin hyvän fiiliksen! Nähdään taas tulevilla keikoilla.

——————————————————————————-

Thanks to everyone who came to see our gig last night in Seinäkuun Yö, Rytmikorjaamo! The atmosphere was really good, everything hit home!
The songs run with joy, and the sounds – oh they really made our bodies resonate, and good light tech gave it’s own unique spicing. Thanks to the mixer and light technic for a successful show and for rest of the crew who made that good vibe possible. See you at our upcoming gigs!

Juha & Antti

FOLLOW REVENGINE ON SPOTIFY!

Upcoming gigs
  • No events
GRAB OUR DEBUT ALBUM!
Our debut album "Why Follow Road So Narrow" is out now!
Buy from Record Shop X Listen in Spotify!
Buy from CD Baby
Buy from iTunes
Facebook