…….LISÄÄ ON LUVASSA JA PALJON
Tänä päivänä Revenginen voimakkaan ja ilmavan soundin saa kokea alkuperäisen trion muodossa. Revengine on käyttänyt aikansa tuotteliaasti äänittäen uutta materiaalia huippustudioissa herra Arska Laurilan (Apulanta / Klamydia / SubUrbanTribe) johdolla eri puolilla Suomen maata. Neljännen korvaparin voimin Revengine on saanut tiivistettyä raskaan grungen syvimmän olemuksen kymmeneksi raidaksi. Esimakua tulevasta saatiin toukokuussa 2013, kun bändi julkaisi digisinglen Unto Utter Desolation. Ensi vuonna julkaistavaa DEBYYTTIALBUMIA pohjustava toinen digisingle My Charade on tulossa lokakuun 16. päivä. Tulevalta levyltä lohkaistaan myös musiikkivideo ensi vuoden alkuun. To be continued….
 

 

 

…….MORE COMING UP, AND A LOT
Nowadays you can experience the powerful and intense sound of Revengine in the form of the original trio. Revengine have spent their time productively by recording new material in many high class studios with the lead of mr. Arska Laurila (Apulanta / Klamydia / SubUrbanTribe). With the support of the fourth pair of ears Revengine have managed to tighten the deepest essence of heavy grunge into ten tracks. Some foretaste of the upcoming was released on May when the band put out a digital single “Unto Utter Desolation“. Another digital single “My Charade” underlying the next year released debut album will be released on October 16th. Also a music video will be put out at early next year. To be continued…

FOLLOW REVENGINE ON SPOTIFY!

Upcoming gigs
  • No events
GRAB OUR DEBUT ALBUM!
Our debut album "Why Follow Road So Narrow" is out now!
Buy from Record Shop X Listen in Spotify!
Buy from CD Baby
Buy from iTunes
Facebook